اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اسامی محصولات عطری و متفرقه غیرمجاز منتشر شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) از اصلاح نقاط حادثه‌خیز تا سرویس‌های «ویژه دانش‌آموزی» | مترو مشهد در روز اول مهر، رایگان است چرا به بازنشستگان بالای ۷۵ سال وام تعلق نمی‌گیرد؟ واریز مرحله دوم و سوم معوقات فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی همزمان با پرداخت حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ حکم اعدام مهران بهرامیان از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم بازسازی صحنه شهادت شهید رضایی تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان
سرخط خبرها

قدرت سرایت بالای زیرسویه‌های BA۴ و BA۵ | چه افرادی باید دُز یادآور بزنند؟

  • کد خبر: ۱۱۶۶۲۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
قدرت سرایت بالای زیرسویه‌های BA۴ و BA۵ | چه افرادی باید دُز یادآور بزنند؟
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت پوشش واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ ساله در کشور را بسیار پایین عنوان کرد و از والدین این کودکان درخواست کرد تا دیر نشده، واکسن کرونای فرزندان خود را تزریق کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت در گفت‌وگو با برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران در روز شنبه ۱۸ تیرماه درباره شیوع مجدد بیماری کرونا در کشور با اشاره به اینکه دو هفته است که آمار مبتلایان این بیماری در حال افزایش است گفت: در بین بیماران زیر سویه‌های BA۴ و BA۵ هم دیده می‌شود. این زیرسویه‌ها عوارض خفیف تا متوسط ایجاد می‌کنند و اما همین زیرسویه‌ها در افرادی که دارای بیماری‌های زمینه ای هستند بسیار خطرناک بوده و می‌توانند منجر به بستری شدن بیمار و حتی تبعات بدتر شوند. به همین دلیل این موضوع به شدت رصد می‌شود.

گویا با تاکید بر اینکه سرعت انتقال زیر سویه های BA۴ و BA۵ نسبت به زیرسویه‌های قبلی بسیار بیشتر شده است اظهار داشت: این زیرسویه‌ها سرعت بیماریزایی بالایی دارند و بیماری به سرعت از فرد مبتلا به انسان سالم منتقل شود به همین دلیل شیوع آن در سطح جامعه هم بسیار سریع خواهد بود.

عضو درمان ستاد ملی کرونا متذکر شد: این آمار از ۴۰ به ۲۰۰ مورد در روز رسیده است. باید به روند بیماری توجه کنیم تا نکند مردم این روند را جدی نگیرند و بیمارستان های ما دوباره پر از مریض کرونایی شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت از تمامی هموطنان خواهش کرد: هرچه زودتر افرادی که واکسن تزریق نکرده‌اند با سرعت واکسن بزنند. افرادی که ۶ ماه از دریافت دُز آخر آنها گذشته با سرعت دُز یادآور را تزریق کنند و واکسیناسیون کودکان۵ تا ۱۱سال جدی گرفته شود. ما به شدت نگران هستیم. به ویژه افرادی که بیماری زمینه ای دارند باید این موضوع را جدی بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه همه واکسن‌های کرونایی موجود در کشور مورد تایید وزارت بهداشت هستند گفت: به اندازه کافی واکسن در اختیار داریم.

این مسئول در وزارت بهداشت یادآور شد: دنیا وارد موج جدید کرونا شده و کشور ما هم از این موضوع مستثنی نیست. دو تا سه هفته آینده برای ما بسیار سخت خواهد بود. امیدواریم از مرداد و شهریور وارد موج جدیدی نشویم .

وی گفت: همه چیز بستگی به رفتار مردم و استقبال آنها از تزریق واکسیناسیون عمومی دارد.تمامی مراکز واکسیناسیون و پذیرش بیمار بسیج شده و ساعات کاری انها افزایش پیدا کرده است تا مردم معطل نشوند.

گویا خاطرنشان کرد: واکسیناسیون کودکان به اندازه بزرگسالان مهم است. پوشش واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ ساله برعکس سنین ۱۲ تا ۱۸ سال در کشور بسیار پایین است. از والدین کودکان ۵ تا ۱۱ ساله درخواست می‌کنم تا دیرنشده به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسن فرزندان خود را تزریق کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت از مردم درخواست کرد: مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت باید در اماکن سرپوشیده از ماسک استفاده کرد. باید نهایت احتیاط در این اماکن صورت گیرد. چون زیرسویه‌های جدید به شدت واگیردار هستند و اگر رعایت نکنیم به سرعت بیمار خواهیم شد. علائم این زیرسویه‌ها شبیه اُمیکرون است اما با افزایش تعداد بیماران ممکن است شدت بیماران هم افزایش یابد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->